Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود علی بخشی رئیس اداره بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری اداره کل امور فنی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی در گفتگو با خبرنگارحوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان،در رابطه با بیمه دانشجویی اظهار کرد: بیمه دانشجویی با توجه به اینکه در ماده‌ی ۱ قانون تامین اجتماعی تعمیم و گسترش پوشش بیمه‌ای را به آحاد افراد جامعه از وظایف قانونی و ذاتی سازمان تامین اجتماعی قلمداد کرده است، بر همین اساس با پیشنهاد بیمه دانشجویان توسط کارشناسان مربوطه تهیه و جهت اخذ مجوز به مبادی ذیربط ارسال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با اخذ مصوبه از هیات مدیره سازمان تامین اجتماعی، در شهریور ماه سال ۹۷ با صدور بخشنامه تمامی دانشجویان دانشگاه‌ها اعم از دانشگاه‌های دولتی، آزاد، غیر انتفاعی با ارائه کارت دانشجویی معتبر مشمول مقررات بیمه‌ صاحبان حرف و مشاغل آزاد قرار گرفتند.

علی بخشی عنوان کرد: پرداخت حق بیمه به صورت خویش فرمایی و بر اساس تمایل بیمه شده بوده و هیچ گونه اجباری مبنی بر استفاده از این بیمه وجود ندارد ودانشجویان در هر مقطعی از تحصیلات که قصد داشته باشد تا از خدمات این نوع بیمه برخوردار کردند می‌توانند با انعقاد قرارداد بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد از حمایت‌های بیمه‌ای مقرر بهره‌مند شوند.

وی توضیح داد: تعهدات نیز در بیمه دانشجویان شامل بازنشستگی و فوت بعد از بازنشستگی با نرخ پرداخت حق بیمه ۱۴ درصد است، همچنین سطح دوم تعهدات بیمه‌ی دانشجویان بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی با نرخ حق بیمه ۱۶ درصد است، و نرخ پرداخت حق بیمه ۲۰ درصد با تعهدات بازنشستگی، فوت و نیز از کارافتادگی خواهد بود.

علی بخشی یادآور شد: برای نرخ‌های ۱۴ درصد، ۱۶ درصد، ۲۰ درصد دو درصد را دولت تامین خواهد کرد، برای مثال فردی که نرخ پرداخت حق بیمه ۱۴ درصد را انتخاب می‌کند پرداخت دوازده درصد به عهده‌ی بیمه شده و دو درصد نیز سهم دولت خواهد بود.

وی گفت: میزان حق بیمه‌ی دانشجویان بستگی به نرخ و دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه دارد و تعیین دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه این قبیل از افراد با توجه به سن، جنسیت و میزان سابقه‌ای که متقاضی نزد سازمان تامین اجتماعی دارد متفاوت خواهد بود.

علی بخشی ادامه داد: به عنوان مثال دانشجوی متقاضی مردی که بین ۰ تا ۵ سال سابقه داشته باشد می‌تواند دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه خود را بین حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار تا حداکثر دستمزد مصوب انتخاب کند.

وی عنوان کرد: حداقل دستمزد ماهانه مصوب شورای عالی کار در سال ۱۴۰۰ دو میلیون و ششصد و پنجاه و پنج هزارچهار صدو نود و پنج تومان است بنابراین چنانچه فردی متقاضی انعقاد قرارداد در برابر تعهدات بازنشستگی و فوت قبل و بعد از بازنشستگی با نرخ ۱۶ درصد باشد عدد ۱۴ درصد سهم بیمه شده در دستمزد انتخابی ضرب و حاصل آن میزان حق بیمه برای یک ماه خواهد بود.

علی بخشی بیان کرد: افرادی که بین ۵ تا ۱۰ سال سابقه‌ی بیمه‌ای دارند، انتخاب دستمزد آنان با توجه به دامنه سنی آنان تعیین می‌شود، به عنوان مثال متقاضی مردی که در تاریخ ارائه درخواست و عقد قرارداد بین ۴۹ الی ۵۰ سال سن داشته و سابقه بیمه وی بین ۵ تا ۱۰ سال باشد، می‌تواند دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه خود را از حداقل تا حداکثر ۳ برابر حداقل دستمزد مصوب شورای عالی انتخاب کند.

وی افزود: سابقه‌ای که برای افراد در بیمه‌ی دانشجویی ایجاد می‌شود سابقه‌ای قابل قبول بوده و هر زمان که دانشجو دوره‌ی تحصیلش به اتمام رسید مادامی که حق بیمه‌های مربوطه را در مهلت مقرر پرداخت کند می‌تواند نسبت به ادامه بیمه پردازی خود اقدام کند.

وی عنوان کرد: طبق آمار‌های اعلام شده حدود ۴ میلیون نفر دانشجو در مقاطع مختلف تحصیلی اعم از دولتی و آزاد اشتغال به تحصیل دارند که از این تعداد تا پایان فروردین ماه ۱۴۰۰ قریب به ۱۱ هزار نفر در قالب بیمه‌ی دانشجویان تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی قرار گرفته اند.

علی بخشی افزود: اطلاع رسانی در خصوص بیمه‌ی دانشجویی به طور کافی صورت نگرفته است، اگر این اطلاع رسانی به شکل مناسبی صورت بگیرد دانشجویان عزیز متوجه خواهند شد که سازمان تامین اجتماعی بستر بیمه ا‌ی آنان را فراهم نموده و شرایط بسیار آسانی را برای آن‌ها درنظر گرفته است.

وی گفت: در گذشته انجام امورات مربوط به انعقاد قرارداد بیمه مستلزم مراجعه حضوری متقاضی به شعب تامین اجتماعی و صرف زمان نسبتا طولانی بود، اما در حال حاضر با فراهم شدن بستر الکترونیک متقاضیان بیمه می‌توانند به صورت غیر حضوری و با مراجعه به سامانه اینترنتی به آدرس es.tamin.ir نسبت انعقاد قرارداد و پرداخت حق بیمه در کمترین زمان ممکن اقدام کنند.

وی بیان کرد: یکی از دلایلی که از بیمه دانشجویی استقبال در حد انتظار نشده است می‌تواند عدم اطلاع رسانی کافی در این زمینه باشد، با اطلاع رسانی صحیح در خصوص بیمه دانشجویی، دانشجویان مطلع خواهند شد که امکان بیمه پردازی آن‌ها فراهم شده و در این صورت انتظار می‌رود از تعهدات و مزایای بیمه دانشجویی استقبال بسیار خوبی صورت پذیرد.

خدمات درمانی دانشجویان

علی بخشی یادآورشد: اگر دانشجویی در قالب بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد قرارداد منعقد کند، این فرد تا زمانی که اشتغال به تحصیل دارد اگر تحت تکفل قانونی پدر و یا مادر خویش بوده و از خدمات درمانی بهره‌مند باشد می‌تواند با سازمان تامین اجتماعی قرارداد بدون درمان منعقد کرده و مبلغی را بابت حق سرانه درمان به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نکند.

وی گفت: دانشجویی که به واسطه تحت تکفل بودن پدر و مادر از خدمات درمانی سایر صندوق‌های بیمه‌ای برخوردار هستند، در صورت تمایل به بهره مندی از خدمات درمانی تامین اجتمای می‌تواند با انعقاد قرارداد بدون درمان صرفا در برابر تعهدات بازنشستگی، فوت و از کار افتادگی تحت پوشش بیمه قرار گرفته و در نتیجه حق سرانه درمان به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نخواهد کرد.

علی بخشی توضیح داد: با توجه به اینکه اغلب دانشجویان اشتغال به کار نداشته و فاقد درآمد هستند شرایط بسیار خوبی برای آنان در نظر گفته شده است به طوری که می‌توانند با توجه شرایط و توان اقتصادی خود سطوح مختلفی از تعهدات بیمه‌ای را انتخاب و تحت پوشش بیمه قرار گرفته و از تعهدات بیمه‌ای بلند مدت سازمان تامین اجتماعی که شامل بازنشستگی، فوت و از کارافتادگی است استفاده کنند.

رئیس اداره بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری سازمان تامین اجتماعی بیان کرد: بیمه شدگانی که از خدمات درمانی سازمان تامین اجتماعی بهره مند می‌شوند می‌توانند از تمامی مراکز درمانی ملکی سازمان تامین اجتماعی در سراسر کشور و همچنین امکانات مراکز تشخیصی، درمانی و داروئی طرف قرار داد سازمان استفاده کنند.

علی بخشی توضیح داد: میزان سهم بیمه شده از هزینه درمان که فرانشیز نامیده می‌شود برای خدمات پزشکی سرپائی ۳۰ درصد و برای خدمات درمانی بستری ۱۰ درصد است.

وی ادامه داد: برای پرداخت حق بیمه برابرضوابط موجود در سازمان تامین اجتماعی مهلت تعیین شده است، بدیت ترتیب بیمه شده می‌بایست حق بیمه هر ماه را تا آخرین روز دو ماه بعد پرداخت کنند و چنانچه بیمه شده حق بیمه خود را خارج از مهلت تعیین شده پرداخت کند. قرارداد منعقده از آخرین ماه پرداخت حق بیمه لغو خواهد شد و وصل دوباره بیمه‌ی این افراد نیازمند عقد قرارداد مجدد خواهد بود.

علی بخشی گفت: انعقاد قرارداد بیمه با کلیه‌ی دانشجویان مرد و زنی که بین ۱۸ تا ۵۰ سال سن دارند امکان پذیر بوده و افرادی که بیشتر ۵۰ سال سن دارند انعقاد قرارداد بیمه با آنان مستلزم داشتن سابقه پرداخت حق بیمه معادل مازاد سنی ۵۰ سال خواهد بود، به عنوان مثال چنانچه دانشجویی با ۵۳ سال سن درخواست بیمه مشاغل آزاد را داشته باشد بایستی مازاد ۵۰ سال یعنی سه سال از قبل نزد سازمان تامین اجتماعی دارای سابقه پرداخت حق بیمه باشد در غیر اینصورت امکان انعقاد قرارداد با این افراد ممکن نخواهد بود.

وی توضیح داد: افرادی که دارای ۱۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه قبلی نزد سازمان تامین اجتماعی باشند از اعمال حداکثر شرط سنی مقرر معاف هستند و می‌توانند در قالب بیمه‌ی صاحبان حرف و مشاغل آزاد بیمه پرداز سازمان تامین اجتماعی باشند.

بیشتر بخوانید:

تا پایان سال ۴۰۰ هزار بازنشسته وام ۷ میلیون تومانی دریافت خواهند کرد راهنمای استعلام اعتبار دفترچه درمانی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سازمان تامین اجتماعی بیمه دانشجویی خدمات درمانی بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه سازمان تامین اجتماعی انعقاد قرارداد بیمه خدمات درمانی بیمه دانشجویی ی دانشجویان اطلاع رسانی پوشش بیمه بیمه شده تحت پوشش علی بخشی ۱۴ درصد بیمه ای ی بیمه ۵۰ سال سال سن بیمه ی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۶۱۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟

 محمد قوچانیروزنامه نگار و سردبیر و صاحب‌امتیاز نشریات "آگاهی نو" و "کتاب نامه" طی نامه‌ای سرگشاده به سازمان تامین اجتماعی، روش برخورد "مغازه"ای کارشناسان این سازمان را برای تایید لیست بیمه مطبوعات مورد نقد قرار داده است‌.   متن این نامه که در صفحه‌ی شخصی او در اینستاگرام منتشر شده به این شرح است:   این یک نامه سرگشاده است خطاب به سازمان تامین اجتماعی دو مجله "آگاهی نو" و "کتاب نامه" با تولید محتوایی بیش از دو هزار صفحه در سال چهار نفر تحریریه ثابت دارد الباقی حق التحریر می‌گیرند.   فهرست بیمه ما کوچک است: سردبیر و دبیر تحریریه، یک دبیرگروه و یکی از مشاورین مجله که برای آن‌ها بیمه رد می‌شود. ما به دلیل سازمان کوچکمان حتی منشی تحریریه یا مدیر مالی و اداری مستقر نداریم چون بودجه‌اش را نداریم و تا حالا خودمان هم‌زمان منشی و مدیر هم بوده‌ایم. درباره این چهار نفر هم بخشی از حق بیمه را ما پرداخت می‌کنیم و بخشی را وزارت فرهنگ که طبق یک قانون مشخص و عام به نشریات تا یک سطحی تخفیف می‌دهند.

سازمان تامین اجتماعی با اعزام بازرس به صورت مکرر ما را کنترل می‌کند که مبادا این فهرست بیمه صوری و جعلی باشد! و چون حرفه روزنامه‌نگاری را با مشاغل دیگر اداری و تجاری قیاس می‌کند معتقد است ما باید از هشت صبح تا چهار بعد از ظهر در دفتر حاضر باشیم. بنابراین با بازرسی غافلگیرانه وقتی ما در حال مصاحبه یا تهیه مقاله بیرون مجله هستیم به دفتر مراجعه و با عدم رویت ما، کارگاه آگاهی نو را تعطیل اعلام می‌کند و تخفیف ارشاد را لغو می‌کند.   مثلا ما امروز در حال گفتگو با دکتر ظریف بودیم که سرزده تشریف آوردند و هرچه همکار ما توضیح داده و مجله و نوشته‌های ما را نشان داده بازرس محترم زیر بار نرفته و کارگاه را تعطیل گزارش کرده است.   سوال من این است پس این همه محتوا چگونه تولید می‌شود؟ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟ چرا فکر نمی‌کنند من هر روز نمی‌توانم کتاب‌هایم را به دفتر ببرم و مقاله بنویسم ؟ نمی‌توانم همه سیاسیون و روشنفکرانی که با آنان گفتگو می‌کنیم را به دفترمان دعوت کنم؟ نمی‌توانم با روزنامه‌نگاران برخورد اداری کنم!

ما مطبوعات مستقل (خصوصی و غیردولتی) بنگاه‌های ضعیفی هستیم. حتی چند میلیون تومان هم در کار ما اثر دارد . اگر ما بیکاره بودیم که دفتر مجله اجاره نمی‌کردیم . چرا در شب‌های صفحه‌بندی که تا صبح کار می‌کنیم بازرس نمی‌فرستید؟ اصلا چرا مجله را ورق نمی‌زنید که کارنامه ما را ببینید . قطع یک تخفیف ناچیز قانونی به مطبوعات کدام مشکل دولت یا بیمه را حل می‌کند؟ کار ما مخفیانه نیست. مجله منتشر می‌شود و میزان کار هر فرد در آن روشن است. ما مغازه نداریم که هر روز صبح کرکره اش را بالا ببریم. روزنامه‌نگاری را به رسمیت بشناسید ... رونوشت : ۱. وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ۲. وزارت کار ۳. سازمان تامین اجتماعی شعبه خیابان ملک ... کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: نقطه جوش تلویزیون؛ از قوچانی تا آذری‌جهرمی/ وقتی «اوج» به داد «سیما» می‌رسد!

دیگر خبرها

  • ۷۵ هزار کارگر زیر پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد
  • نام‌نویسی افراد تحت تکفل بیمه‌شدگان تامین اجتماعی «غیرحضوری» شد
  • مدیرکل بیمه سلامت آذربایجان‌غربی: مطالبات کلیه داروخانه‌ها پرداخت شد
  • ۷۵۰۰۰کارگرتحت پوشش تامین اجتماعی کهگیلویه و بویراحمد هستند
  • شاکری: تامین اجتماعی آمار بیمه کارگران ساختمانی را شفاف ارائه دهد + فیلم
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به تامین اجتماعی؛ چرا کسی حرفه ما را به رسمیت نمی‌شناسد؟
  • نامه سرگشاده محمد قوچانی به سازمان تامین اجتماعی
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • نامه سرگشاده قوچانی به سازمان تامین اجتماعی